Odden - vuggestue, børnehave og skole

Topbillede Odden

Odden vuggestue, børnehave og skole ligger midt på det smukke Sjællands Odde i gangafstand til havet og havnen. Vi har fantastiske udearealer med blandt andet parkour-bane, skov og havudsigt.

Vi er ikke så mange og det giver mulighed for et spændende samarbejde på tværs af klassetrin. Der er 43 elever og 9 lærere på skolen.
Både i vuggestue, børnehave og skole arbejder vi i fælleskab med "leg, læring, kunst og dannelse", under hensyntagen til børnenes alder og individuelle udvikling.

• Vi ønsker at være et sted med en god trivsel, tryghed, høj faglighed og en positiv udvikling af alles sociale kompetencer.
  • Vi ønsker en positiv omgangsform og adfærd blandt børn og voksne. Et sted, hvor forskellighed accepteres, respekteres og værdsættes.
  • Vi betragter forskellighed som en styrke.
  • Vi ønsker, at børnenes arbejdsmiljø skal motivere læring og trivsel og vi åbner os mod vores landsbysamfund: Både skolen og hallen er ramme om en bred vifte af tilbud til borgerne i området.

Skolen er bygget i 1960 og Willemoes Hallen i 1984. Skolen blev ombygget og renoveret i 2006/2007, sådan at skolens fysiske rammer for de kreative - og praktisk/musiske fag, arbejdsmiljø for børn og voksne, er blevet optimeret. Vuggestuen og børnehaven flyttede til matriklen i 2017.

Du kan læse mere om vores 4 fælles grundværdier under punkterne leg - læring - kunst - dannelse i menuen til venstre.